Frumusețe naturală

Descoperă gama Liorra

Săpunuri naturale, unturi și uleiuri de corp, balsamuri regeneratoare, exfoliante pentru ten sau corp – toate având la baza ingrediente active, cu calități deosebite, atent selecționate pentru a se potrivi fiecărui tip de piele.

elegant lines p2_6

Bun venit la Liorra

Descoperă-ți frumusețea naturală!

Te-ai gândit vreodată cât de sănătoasă și frumoasă ar putea fi pielea dacă ar beneficia de produse care o îngrijesc cu adevărat?

Te invităm printre rafturile noastre virtuale, să descoperi săpunuri și cosmetice 100% naturale, din ingrediente atent selecționate pentru a se potrivi fiecărui tip de piele. Toate produsele noastre sunt fabricate și ambalate manual, cu grijă, dragoste și pasiune pentru natural, simplu, frumos.

Bucură-te de îngrijirea blândă și naturală pe care o meriți!

Delicate cu pielea ta, delicate cu natura

Săpunuri naturale

Realizate manual, din ingrediente simple, naturale   iată rețeta săpunurilor naturale care fac pielea să se simtă minunat. Ne mândrim cu faptul că săpunurile noastre sunt fine, blânde și hidratante, produc o spumă bogată și curăță eficient, încântă simțurile cu parfumuri delicate și culori atractive.

O piele frumoasă este o piele sănătoasă

Îngrijirea naturală a tenului

Tenul tău merită produse de îngrijire naturale, care respectă și protejează pielea. Cremele, serumurile, exfoliantele sau măstile pentru ten Liorra, sunt concepute pentru a hrăni și proteja tenul, promovând o piele radioasă și sănătoasă. 

Pentru noi, frumusețea naturală înseamnă ca tu să te simți bine în pielea ta!

Ingredientele Liorra

Produsele Liorra sunt realizate 100% din ingrediente naturale. Baza produselor noastre o reprezintă uleiurile și unturile vegetale: unt de shea, de mango sau unt de cacao, uleiuri de cocos, cătină, migdale, argan și sunt îmbogățite cu argile, miere de albine, uleiuri esențiale pure, extracte de gălbenele, mușețel sau aloe vera, hibiscus, cafea…

Ne străduim să achiziționăm doar ingrediente certificate organic sau sălbatice, acest aspect fiind unul la care lucrăm în permanență. Ne mândrim să listăm pe etichetă fiecare ingredient, în limba română, pentru că tu să ai încredere că folosești un produs cu adevărat natural.

100% natural, fără compromisuri

Îngrijirea naturală a corpului

Linia de îngrijire naturală a pielii Liorra este realizată folosind ingrediente de calitate, bogate în nutrienți, care funcționează. Fără toxine, fără agenți de umplere, fără conservanți și parfumuri sintetice.

Descoperă produsele care au grijă de pielea ta și transformă-ți ritualul zilnic de îngrijire!

Testimoniale

Pentru persoanele dragi din viața ta

Cadouri naturale

Cauți acel cadou perfect – surprinzător, elegant, dar și practic? Ne-am gândit să te ajutăm! 

Oferă bucurie și creează amintiri încântătoare cu cadourile delicate, 100% naturale, fabricate în România – numai bune pentru a răsfăța pe cineva drag.

Natura ne inspiră

Produsele Liorra sunt realizate 100% din ingrediente naturale, în mare parte certificate organic sau de proveniență sălbatică și sunt 100% handmade, fabricate și ambalate exclusiv manual, cu pasiune și atenție, ca și când ar fi destinate propriilor noastre familii.

Abonare la newsletter

Ne bucurăm să îți putem împărtăși ultimele noutăți Liorra, ofertele și sfaturile noastre de răsfăț și frumusețe naturală.

Abonează-te acum și primești 15% reducere din următoarea ta comandă.

Top