Skip to content

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Acest document te informează cu privire la modul în care prelucram datele cu caracter personal și în care asigurăm drepturile privind confidențialitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul european 2016/79 (GDPR).

Siguranța datelor personale este o prioritate și le vom folosi doar în scopurile menționate în acest document, atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele pe care ne promovăm produsele, cum ar fi Facebook, Google, Instagram etc.

Datele personale se referă la orice informație despre o persoană care poate duce la identificarea respectivei persoane: nume, număr de identificare, localizare, IP, informații obținute prin cookie-uri sau dispozitivul de pe care a accesat site-ul. Legat de utilizarea acestor date, am luat măsurile tehnice pentru a putea primi acordul tău în deplină cunoștință de cauză. 

Despre noi

Website-ul http://liorra.ro/ este operat de MAMICO NATURAL LIVING SRL, cu sediul social în Năvodari, str.M20, nr.39B2, județul Constanța, având număr de ordine în Registrul Comerțului J13/2522/2011, cod unic de înregistrare fiscală 29313693. Ne poți contacta prin email la  info@liorra.ro sau în scris, la adresa sediului.

Tipul datelor cu caracter personal procesate. Scopul procesării

Pentru crearea unui cont în website-ul nostru, colectăm următoarele date personale: email, nume și prenume. Când plasezi o comandă, colectăm și alte informații necesare onorării comenzii, precum: adresa de facturare și/sau livrare, numărul de telefon, modalitate de plată, date privind societatea necesare în scopul facturării.

În cazul în care te-ai abonat la newsletter și ne-ai furnizat email-ul tău, îl vom folosi în scopul de a te informa cu privire la produsele noastre și la alte informații de natură comercială și de promovare a produselor pe care le vom publica pe site-ul nostru.

În cazul în care ne contactezi prin intermediul formularului de contact, vom prelucra următoarele date: adresa de e-mail, conținutul, subiectul, data, ora și le vom folosi pentru răspunde la întrebările și solicitările tale.

Date despre dispozitiv, IP sau browser

Aceste informații vor fi folosite in scopul înțelegerii felului în care navighezi pe site-ul nostru, cu scopul de a face site-ul mai ușor de folosit. 

Transmiterea datelor personale către terți

Pentru noi, siguranța datelor tale este esențială. Singurele entități care vor primi datele tale, le vor primi pentru realizarea unui serviciu (spre exemplu, firma de curierat pentru livrarea comenzilor), însă colaborăm cu acești furnizori în baza unor contracte care conțin clauze de confidențialitate și un nivel similar al protecției datelor cu caracter personal. De asemenea, în cazuri speciale prevăzute de legislația în vigoare sau la cererea motivată a instituțiilor publice ale Statului Român, vom fi nevoiți să furnizăm aceste date. 

Utilizarea datelor personale in scop de Marketing 

În urma creării contului tău de client sau a abonării la newsletter, îți vom transmite email-uri în scopul informării cu privire la produsele noastre, ofertele promoționale sau alte informații pe care le-am publicat pe site-ul nostru. 

În cazul în care dorești să te dezabonezi de la newsletter-ul nostru, poți face acest lucru oricând, fie (a) printr-un click pe link-ul de dezabonare prezent în newsletter-ul primit de la noi, fie (b) prin transmiterea unui email la adresa: info@liorra.ro, în care să ne informezi că dorești să te dezabonezi. În decursul a 48 de ore de la primirea solicitării tale, ne vom asigura că aceasta a fost îndeplinită. 

Targetare prin promovare sau marketing online

Campaniile noastre de promovare sunt desfășurate pe platforme precum Facebook sau Google. Aceste platforme permit targetarea mesajelor în funcție de date demografice (locație, sex, vârstă etc) sau a intereselor. Atât Facebook, cât și Google respectă toate prevederile legale de protejare a datelor cu caracter personal. Ca urmare a interesului manifestat pentru compania noastră sau pentru produsele noastre, vei fi mai apoi adresat pe aceste platforme de promovare sau în rețeaua de parteneri Google.

În cazul în care, pe parcursul activității noastre vom considera necesar să colectăm și alte tipuri de date cu caracter personal decât cele de mai sus, iți vom solicita acordul în mod expres în acest sens.

Durata procesării datelor cu caracter personal

Datele tale cu caracter personal sunt procesate atât timp cât contul rămâne activ, și vizează strict necesitatea îndeplinirii scopurilor procesării. 

Drepturile utilizatorilor

În conformitate cu prevederile legale aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, îți aducem la cunoștință drepturile de care beneficiezi în legătură cu datele tale cu caracter personal procesate de noi:

  • Dreptul la informare corectă cu privire la colectarea și folosirea datelor tale – ne poți adresa oricând întrebări cu privire la modul în care îți procesăm datele cu caracter personal;
  • Dreptul de a solicita datele pe care le avem despre tine – poți oricând să ne soliciți să te informăm cu privire la ce date cu caracter personal sunt procesate de noi;
  • Dreptul de a ne cere să modificăm datele pe care le avem – poți oricând să ne soliciți să îți modificăm datele, în cazul în care acestea sunt incorecte sau au suferit modificări;
  • Dreptul de a ne cere să ștergem datele pe care le avem – poți oricând să ne soliciți să îți stergem datele cu caracter personal pe care le procesăm în legătura cu tine;
  • Dreptul de a te dezabona oricând de la newsletterele noastre
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Pentru orice întrebări cu privire la colectarea și folosirea datelor personale, te rugăm să ne transmiți un email la: info@liorra.ro