Skip to content

Termeni și condiții

Conditii generale

Liorra.ro este denumirea comercială a SC MAMICO NATURAL LIVING SRL, cu sediul în Năvodari, jud. Constanța, str. M20, nr.39B2, înmatriculata în Registrul comerțului sub numărul J13/2522/2011, cod unic de înregistrare fiscală 29313693.

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.liorra.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor exprimate mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. Fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utlizare.

Copyright

Continutul site-ului www.liorra.ro   – imagini, texte, simboluri sau elemente de grafica – este proprietatea Mamico Natural Living SRL si nu poate fi reprodus, copiat sau folosit fara acordul scris al proprietarului.

Mamico Natural Living SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.liorra.ro iar acesta este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Mamico Natural Living SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru eventuale probleme survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor

Mamico Natural Living SRL se angajeaza sa nu furnizeze datele catre terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru: confirmarea si livrarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiuni ulterioare specifice activitatii site-ului.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 republicata dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” din site.

 

Livrarea produselor

Orice comanda se va face utilizand formularul de comanda din site; la completarea acestuia clientul isi asuma obligatia de a furniza informatii corecte si complete. Lansarea unei comenzi implica acceptarea Termenilor si Conditiilor prezente.

Ne rezervam dreptul de a efectua validarea comenzilor, inainte de onorarea lor, prin contactarea telefonica a clientilor.

Comanda minima este de 70 lei, exclusiv taxele de expeditie.

Livrarea prodselor se va face doar pe teritoriul Romaniei. Termenul de livrare al produselor solicitate este de 72 de ore de la momentul efectuarii unei comenzi. Comanda se considera livrata in momentul predarii ei catre curierul care asigura expeditia.

Costurile de livrare sunt stabilite in functie de valoarea comenzii si a curierului ales de catre client si sunt calculate automat de sistem, fiind afisate inainte de finalizarea comenzii. Pentru mai multe informatii, va rugam consultati pagina dedicata din site.

Plata produselor

Modalitatile acceptate de plata sunt: ramburs sau virament in cont bancar. In situatia platii prin virament, clientul va primi o factura proforma in baza careia poate efectua plata, iar livrarea se va efectua numai dupa primirea dovezii de plata, respectiv creditarea sumei in contul Mamico Natural Living SRL. 

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform legii, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru denuntarea contractului, va rugam sa ne contactati folosind sectiunea „Contact” din site.  Produsele se pot returna doar in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate.  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar Mamico Natural Living SRL va restitui clientului contravaloarea comenzii, exlusiv transportul, in maxim 14 de zile de la data denuntarii contractului. 

Limitarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe acest site sunt pentru uz extern si sunt conforme cu legislatia romana si cu normele europene in vigoare. Va rugam cititi cu atentie etichetele si recomandarile de utilizare si pastrare.

Toate produsele noastre sunt descrise cat mai exact posibil. Rareori, aceste descrieri pot contine erori, caz in care Mamico Natural Living nu poate fi considerata responsabila. Fotografiile, textele, elementele grafice, informatiile si caracteristicile reproduse pentru ilustrarea produselor vandute nu au caracter contractual.

Informatiile referitoare la caracteristicile produselor, ingredientelor utilizate sau alte informatii generale sunt publicate cu buna credinta si se bazeaza pe testele efectuate si pe literatura de specialitate. Totodata insa, acestea sunt publicate in scop de informare si nu se substituie sfatului medicului.

Litigii

 

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane