La Scoica Grand Ballroom

Sala Grand Ballroom este una din cele mai exclusiviste locatii din Romania. Ballroom-ul este compus din doua niveluri, cu o capacitate de 800 pers care este pozitionat pe malul lacului Siutghiol. De la intrarea in complex ai impresia ca ai intrat in lumea basmelor. Ballroom-ul are forma unui vapor inconjurat de apa in continua miscare, in lateral are o troita pentru oficierea cununiilor civile, fantanile arteziene, intrare iluminata de torte, piscina si curtea interioara cu vegetatie superba oferta o atmosfera absolut splendida pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una unicata si memorabila.

Facem totul cu dragoste și pasiune

Intreaga echipa a restaurantului La Scoica Ballroom se straduieste ca fiecare eveniment sa iasa cel mai frumos eveniment din lume prin crearea unei experiente unicate, prin servicii de cea mai inalta calitate, preparate exceptional de gustoase si o ambianta absolut regala. Chiar daca pentru unii suna prea ambitios, pentru noi, nu este doar o posibilitate, ba chiar un succes garantat. Persistam sa avem o continua dezvoltare, perfectionare si sa invatam de la fiecare eveniment fiecare detaliu pentru a atinge cele mai inalte standarde. Asa ca noi, staff-ul La Scoica, mereu adaugam putina sare, piper, dragoste, pasiune, loialitate si responsabilitate in tot ceea ce facem.

La Scoica Ballroom, avem grijă ca fiecare eveniment să fie cel mai frumos din lume, prin crearea unei experiențe unice, prin servicii de cea mai înaltă calitate, preparate excepțional de gustoase și o ambianță absolut regală.