La Scoica Grand Ballroom

Este una din cele mai exclusiviste locatii din Romania, pozitionat in Mamaia Nord pe malul lacului Siutghiol. Ballroom-ul este compus din doua niveluri, cu o capacitate intre 200 si 800 de persoane. De la intrarea in complex ai impresia ca ai intrat in lumea basmelor. Ballroom-ul are forma unui vapor inconjurat de apa in continua miscare, in lateral are o troita pentru oficierea cununiilor civile. Fantanile arteziene, intrare iluminata de torte, piscina si curtea interioara cu vegetatie superba ofera o atmosfera absolut splendida pentru ca nunta dumneavoastra sa fie unică si memorabilă. Cu peste 1500 mp, La Scoica Grand Ballroom este o locatie incomparabila cu orice alta locatie in Romania.

Prin forma ei impunatoare de vapor te introduce din start intr-o poveste spectaculoasa in care mireasa si mirele sunt personajele principale. Oportunitatea de a customiza ambientul locatiei prin reglarea de lumini si de nuante, prin varietatea de preparate culinare si prin varietatea de aranjare a meselor, poate satisface dorinta fiecaruia. Indiferent de tipul, marimea si complexitatea evenimentului, organizatorii nostri stiu cum sa puna in evidenta fiecare detaliu si sa duca la bun succes fiecare eveniment.

De-a lungul anilor, La Scoica Grand Ballroom a organizat o varietate de evenimente cum ar fi: nunti, cununii religioase, revelioane, conferinte, mese corporate, decernarea de premii, seminarii, show-uri de fashion, concerte live, spectacole de teatru si multe alte evenimente. La noi nu exista nici un vis care nu poate fi transpus in realitate.

Planificarea Evenimentului