La Scoica Grand Ballroom

Este una din cele mai exclusiviste locatii din Romania, pozitionat in Mamaia Nord pe malul lacului Siutghiol. Ballroom-ul este compus din doua niveluri, cu o capacitate intre 200 si 800 de persoane. De la intrarea in complex ai impresia ca ai intrat in lumea basmelor. Ballroom-ul are forma unui vapor inconjurat de apa in continua miscare, in lateral are o troita pentru oficierea cununiilor civile. Fantanile arteziene, intrare iluminata de torte, piscina si curtea interioara cu vegetatie superba ofera o atmosfera absolut splendida pentru ca nunta dumneavoastra sa fie unică si memorabilă. Cu peste 1500 mp, La Scoica Grand Ballroom este o locatie incomparabila cu orice alta locatie in Romania.

Prin forma ei impunatoare de vapor te introduce din start intr-o poveste spectaculoasa in care mireasa si mirele sunt personajele principale. Oportunitatea de a customiza ambientul locatiei prin reglarea de lumini si de nuante, prin varietatea de preparate culinare si prin varietatea de aranjare a meselor, poate satisface dorinta fiecaruia. Indiferent de tipul, marimea si complexitatea evenimentului, organizatorii nostri stiu cum sa puna in evidenta fiecare detaliu si sa duca la bun succes fiecare eveniment.

De-a lungul anilor, La Scoica Grand Ballroom a organizat o varietate de evenimente cum ar fi: nunti, cununii religioase, revelioane, conferinte, mese corporate, decernarea de premii, seminarii, show-uri de fashion, concerte live, spectacole de teatru si multe alte evenimente. La noi nu exista nici un vis care nu poate fi transpus in realitate.

Planificarea Evenimentului

La Scoica Grand Ballroom va simplifica planificarea stresanta si obositare a evenimentului punandu-va la dispozitie coordonatori de evenimente specializati si manageri culinari la-ndemana dumneavoastra. La Scoica Ballroom ofera servicii extinse si elaborate de planificare a evenimentului pentru ca viziunea voastra sa devina realitate. Orice ati dori sa planificati, staff-ul nostru va fi alaturi de dumneavoastra la fiecare pas.